Spitten, kittens en glazen flesjes

Spitten, kittens en glazen flesjes

Even van de bank opstaan is blijkbaar niet helemaal zonder risico! Helaas zit ik al 1,5 week met de spit in mijn onderrug waardoor ik weinig op werk kan betekenen en dus veel thuis zit. Nou is dat niet zo heel erg aangezien ik 2 knapperts van kittens in huis heb. Ze zijn nu alweer bijna 6 maanden oud. Nog erg speels natuurlijk, waardoor er helaas een aantal plantjes gesneuveld zijn. Maar ze beginnen nu na een aantal plantenspuitjes op hun snoertjes mijn plantjes ook wel te waarderen.

Helaas heb ik door mijn rugklachten niet zo veel kunnen doen op mijn balkon met dit mooie weer. Bekijk wel elke wat er allemaal aan het opkomen is van wat ik laatst nog buiten heb gezaaid. De spinazie en sla hebben een klein groeispurtje gekregen met deze mooie temperatuur. Verder eet ik nu ook van mijn zelfgekweekte boerenkool en palmkool. Heerlijk zo’n pastaschotel met palmkool en veel kaas! En de nieuwe datum van Groenmiddag is bekend! Erg veel zin in. Natuurlijk zijn er weer veel stekjes om te ruilen.

Ik ben aan het bedenken hoe ik stekjes ook anders aan kan bieden. Zoals in bijvoorbeeld een leuk glaasje. Dan kan je de wortels mooi zien groeien en het staat ook nog een leuk op tafel. Daarnaast bied ik deze najaarseditie veel zaadjes aan die ik over heb of zelf van mijn balkon heb gehaald. Die zaadjes die ik over heb zijn er te veel voor mijzelf om volgend jaar op te maken. En ze moeten op anders zullen ze na volgend jaar niet meer bruikbaar zijn omdat de zaden te oud zijn geworden. Daarnaast ben ik bezig met een aantal leuke samenwerkingen en workshops. Meer info daarover volgt snel!